Over ons

2_imageAl jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Waarom kiezen voor ons

  • Hoog slagingspercentage
  • Altijd een rijopleiding op maat
  • Deskundige rij-instructeurs
  • Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto
  • Rijles ma t/m vrijdag 09.00 -21.00, zaterdag 09.00-18.00 uur.
  • Je wordt thuis opgehaald en thuis afgezet.

Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden vanaf het moment dat ze starten aan hun proefles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen. Wij bestaan uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt.

Direct inschrijven

Wil je je direct inschrijven bij ons? Dat kan via het onderstaand invulformulier! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. In overleg zullen we een proefles inplannen zodat je een goede inschatting krijgt van hoeveel lessen je nodig hebt.

Kies je gewenste lespakket


Gezondheidsverklaring

Voor de categorie A, B en BE dient om het praktijkexamen te kunnen afleggen, een gezondheidsverklaring te worden ingevuld. Onderstaand treft u een voorbeeldexemplaar aan. Als er vragen met ‘ja’ worden beantwoord, dit aan te geven op het aanmeldingsformulier. In overleg met jou en de rijschool wordt een verdere afwikkeling hiervan besproken. Om het praktijkexamen te kunnen afleggen, dient gezondheidsverklaring te worden afgenomen door middel van onderstaande vragen.

Een moment geduld aub.